Daljinci.si

Se moram za nakup registrirati?

Za sam nakup v spletni trgovini daljinci.si se vam ni potrebno registrirati. Artikle le dodajte v košarico, izberite način dostave in plačila ter izpolnite vaše podatke (ime, naslov).

Dostava

Naročila prejeta do 16. ure (pon-pet) bodo poslana še isti dan. Za dostavo skrbi Pošta Slovenije. Pošiljka bo pri vas najkasneje v 2-5 delovnih dneh, a je praviloma dostavljena že naslednji delovni dan.

Možen je tudi osebni prevzem na naši lokaciji.

Kakšen je strošek dostave?

Stroški dostave paketa so enaki za dostavo po celotni Sloveniji in za MojPaket Mini do 500g znašajo 3,63 EUR (+ 1,55 EUR strošek odkupnine v primeru plačila po povzetju). Strošek vam zaračuna Pošta Slovenije ob dostavi.

Možnosti plačila

Spletna trgovina daljinci.si vam omogoča naslednje načine plačila:

  • z gotovino in plačilnimi karticami (MasterCard, Maestro, BA Maestro, Visa in Karanta) ob osebnem prevzemu na naši lokaciji
  • z gotovino po povzetju (ob izbiri Hitre pošte Slovenije kot način dostave)
  • PayPal
  • z nakazilom na račun upravitelja daljinci.si – Media-Trade d.o.o., Domžale*

*Dostava oz. prevzem pri nakazilu na račun je možen po prejetju vašega plačila na naš račun.

Kaj storiti, ko iskanega daljinskega upravljalnika ne najdem na vaši spletni strani?

Če iskanega upravljalnika ne najdete v našem spletnem katalogu, nam pošljite sliko le tega in čim več podatkov (znamka, model upravljalnika, model sprejemnika) na info@daljinci.si.

Našel/našla sem daljinski upravljalnik, ki je zelo podoben mojemu obstoječemu. Ali bo tudi ta deloval?

Daljinski upravljalniki enakih oblik a drugačne barve ohišja in/ali gumbov med seboj niso kompatibilni, čeprav so od istega proizvajalca. Razlikujejo se namreč ali v frekvenci ali pa v vrsti kode, ki jo oddajajo; fiksna ali rolling koda. Zato bodite zelo pozorni in natančni pri oznaki vašega upravljalnika.

Če niste povsem prepričani, kateri daljinec potrebujete nas kontaktirajte na telefonsko številko 01/722-61-40 ali e-mail info@daljinci.si.

Od srede (8.6.) do petka (10.06.) zaprto. Vsa naročila bodo sprovedena v ponedeljek 13.06.